+31 65888 8706

info@devbox.nl

Portfolio

transition
Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168
lab
bluerec_left

Laboratoriumanalyses: van aanvraag tot rapportage

Waar met (grond)stoffen wordt gewerkt, is de kwaliteit van deze stoffen van groot belang. Wij automatiseren processen voor het waarborgen van deze kwaliteit. Bijvoorbeeld wanneer op regelmatige basis samples worden geanalyseerd. Voor een van onze klanten heeft DEVBOX het proces van aanvraag tot rapportage mogen automatiseren.

 

Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van diensten die de klant reeds bij Microsoft afnam, zoals Power Apps, Power Automate en Power BI.

Er wordt gebruik gemaakt van een groot aantal laboratoria, die ieder hun analyses in een ander formaat aanleveren. Voor de verwerking hiervan heeft DEVBOX een zelflerend systeem geschreven dat de juiste informatie uit deze systemen haalt, zodat deze binnen de organisatie gebruikt kan worden voor de kwaliteitsbewaking. De informatie wordt vanuit dit systeem naar het bestaande systeem van de klant gestuurd.

.

 

Power App – Aanvraag laboratoriumanalyze

 

Power App – Aanvraag Laboratoriumanalyze

 

Een medewerker gebruikt een Power App van zijn telefoon om een verzoek voor een analyse aan te maken. DevBox heeft deze App op het Power App platform ontwikkeld zodat deze gebruikt kan worden op elke telefoon, ongeacht de locatie van de medewerker. De informatie wordt zoveel mogelijk vanuit bestaande systemen aangevuld

powerapp
bluerec_right

DEVBOX ‘Out of the Box’ – Verwerking van Analyse (maatwerk)

 

Laboratoria maken chemische analyses van samples en sturen resultaten in verschillende formats en bestandstypen terug. Om handmatig overtypen te voorkomen heeft DevBox een zelflerend systeem ontwikkeld dat de juiste informatie extraheert.

Power BI – Rapportage op meetresultaten

powerbi
bluerec_left

Power BI – Rapportage op meetresultaten

Voor het vergelijken van de meetresulaten met de KPI’s wordt er gebruik gemaakt van Power BI. DevBox heeft rapportages ontwikkeld waarbij het mogelijk is om de kwaliteit te bewaken en trends te ontdekken. Vanuit Power BI kan alle bijbehorende informatie worden opgevraagd. Hierdoor kan men tot in detail analyseren, snel een rapport voor een klant, locatie of tijdvak creëren.

Meer informatie

Zou je graag jouw proces(sen) of het gebruik van bestaande systemen willen optimaliseren? DEVBOX denkt graag op actieve wijze met je mee. Laten we aan tafel gaan en kennismaken. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en gaan graag de werkvloer op om te observeren, actief te luisteren en na te denken over een op maat gemaakte oplossing waarmee er impact wordt gecreëerd.

logo outline
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle