+31 65888 8706

info@devbox.nl

Over DEVBOX

Op zoek naar een Microsoft specialist? Sinds 2013 helpt DEVBOX MKB+ bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte IT-oplossingen om hun processen te stroomlijnen. De ideale oplossing, die ontwikkel je niet zomaar. Om dit te realiseren, leren we jouw onderneming graag écht kennen. Dat doen we door rond te kijken in het bedrijf en in gesprek te gaan met medewerkers van diverse afdelingen; van de werkvloer tot aan managementniveau. De persoonlijke benadering is voor ons de absolute manier van werken. Door jouw bedrijf te leren kennen, komen we erachter waar de knelpunten zich bevinden en waar er ruimte is voor procesverbetering. Tijdens deze gesprekken denken we oplossingsgericht en actief met je mee. Want, dankzij de vele jaren ervaring is vrijwel niets ons onbekend.

Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Waarom DEVBOX

Geen accountmanager met net te weinig kennis van zaken, maar altijd met een enthousiaste IT-specialist aan tafel. Klinkt goed, nietwaar? Kies jij voor DEVBOX dan heb je te maken met creatieve, out of the box denkende IT-idolaten die altijd op zoek zijn naar de perfecte oplossing om jouw bedrijfsproces(sen) te verbeteren. Een standaardoplossing of pakket, dat hebben we niet klaarliggen. We bieden onze klanten oplossingen op maat. Zonder ons daarbij binnen bepaalde kaders te moeten bewegen. Kunnen we het maken en helpt het om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zullen we dat doen. We luisteren naar jouw behoeftes en wensen en bedenken op basis daarvan de meest efficiënte oplossing die jouw onderneming helpt te groeien.

 

Voor het optimaliseren van welke systemen en processen roep jij onze hulp in?

Wanneer jouw onderneming groeit, loop je vaak tegen de beperkingen van standaardsoftware aan. Daarbij zit je aan dure licenties vast en heb je wellicht slechts een klein gedeelte van de software nodig. Wij schrijven en ontwikkelen daarom precies datgene dat jij nodig hebt. Of het nu om een klein stukje software of een uitgebreide integratie (koppeling) of webapplicatie gaat.

modern-style-office-meeting-room-with-exposed-concrete-floor-lot-plants-3d-rendering 1
logo outline blue
onze_specialiente
logo specialisatie
hexagonshape
hexagonshape
hexagonshape
hexagonshape
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle

Onze specialisatie

Voor welke branches wij IT-oplossingen ontwikkelen? We laten ons niet beperken en grijpen dan ook graag iedere uitdaging aan. Door een bedrijf beter te leren kennen, zijn de verbeterpunten op IT-gebied voor ons direct te herkennen. Zo hebben we binnen de recycling en logistieke sector al vele efficiënte oplossingen mogen ontwikkelen, maar ook voor de elektronicabranche (chipfabrikant), woningbouwverenigingen en banken hebben we met succes bijgedragen aan het optimaliseren van de processen.

Wij gaan op onderzoek uit en de werkvloer op, om te kijken waar jouw medewerkers gedurende de dag mee bezig zijn en welke handelingen zij uitvoeren. Waar ligt het zwaartepunt qua werk? Op welke afdeling zitten de meeste medewerkers? En waar lopen zij dagelijks tegenaan? Dankzij de vele jaren ervaring en specialistische kennis hebben we al veel gezien. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor het verbeteren van de processen.

Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Op maat gemaakte IT-oplossingen

DEVBOX denkt op ieder niveau met je mee. Van medewerker in de productiehal tot aan managementniveau. Waar veel bedrijven één product of oplossing aanbieden, zijn wij flexibel en allround. We bedenken creatieve, op maat gemaakte, oplossingen en integraties voor Microsoft-producten die exact aansluiten op de behoeftes en wensen van jouw onderneming.

gemaakte-frame
blue hexagon
hexagonshape
hexagonshape
Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Meer informatie

Wil jij jouw proces(sen) optimaliseren? Een webapplicatie of integratie (koppeling) laten ontwikkelen? Of onze expertise en kennis inschakelen voor IT-consultancy? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

logo outline
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle