+31 65888 8706

info@devbox.nl

IT-oplossingen | Op maat gemaakt

Zet software op de juiste manier in en laat het voor je werken. Door gegevens op de juiste manier – d.m.v. een koppeling met een ander pakket – te verwerken, worden dubbele handelingen verleden tijd. Het opstellen en updaten van rapportages een tijdrovende klus? Niet wanneer je jouw systemen op efficiënte wijze met elkaar laat communiceren. Minder fouten, hogere datakwaliteit en een lagere werkdruk op de werkvloer zijn het gevolg. Tegelijkertijd wordt het proces en de daaruit voortkomende data voor het management inzichtelijker. En dat, is waar jij als bedrijf naartoe wilt. DEVBOX ontwikkelt op maat gemaakte IT-oplossingen voor Microsoft-producten waarmee jij verder komt en groei realiseert.

Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Onze diensten

Microsoft-producten zijn ontzettend veelzijdig, maar wanneer je als bedrijf groeit, kan je tegen de beperkingen aanlopen. DEVBOX creëert IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de software jou exact biedt wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een klein stukje aanvullende software of een uitgebreide(re) webapplicatie. Wij hebben de kennis in huis om jouw processen te optimaliseren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We vertellen je met veel enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

solution main
Development

Development

Het ontwikkelen van webapplicaties (zowel voor intern als extern gebruik) waardoor er zowel op de werkvloer als op managementniveau...

Lees meer
Consultancy

Consultancy

Het in kaart brengen van de huidige situatie, analyseren van de processen en constateren waar de ruimte voor procesverbetering zit. Het...

Lees meer

Meer informatie 
IT-oplossingen

Zou je graag jouw proces(sen) of het gebruik van bestaande systemen willen optimaliseren? DEVBOX denkt graag op actieve wijze met je mee. Laten we aan tafel gaan en kennismaken. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en gaan graag de werkvloer op om te observeren, actief te luisteren en na te denken over een op maat gemaakte oplossing waarmee er impact wordt gecreëerd.
logo outline
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle