+31 65888 8706

info@devbox.nl

Onze expertise

Onze expertise? Microsoft-producten.
Zou jouw onderneming de pakketten waarmee wordt gewerkt anders willen inrichten, zodat deze optimaal worden benut? Door groei en/of veranderingen binnen het bedrijf kunnen de standaardpakketten niet langer algeheel toereikend zijn. Daarom ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat mensen efficiënter kunnen werken, zodat de impact van hun inzet wordt vergroot. Medewerkers verrichten geen dubbele handelingen meer waardoor o.a. de stappen tot het registreren en verkrijgen van data worden verkort. Tegelijkertijd ontstaat er voor het management – door middel van bijvoorbeeld heldere rapportages – meer inzicht. Een ware win-win situatie.

DEVBOX realiseert IT-oplossingen die bijdragen aan procesoptimalisatie en zo impact creëren. Niet enkel voor een specifieke afdeling, maar voor het gehele bedrijf.

Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Onze expertise: Microsoft-producten

Power Bi

Power BI

Een Business Intelligence Tool waarmee de gegevens uit verschillende systemen worden samengevoegd tot krachtige rapportages. Met deze rapportages heb jij als MKB+ bedrijf inzicht in de gehele business: van werkvloer tot management. De rapportages kunnen zowel voor intern als extern gebruik worden toegepast op diverse systemen. Data kan worden gesorteerd en getoond in interactieve dashboards. Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke tool waarmee het lezen van rapportages wordt vereenvoudigd.

Voorbeelden: forecasts, behaalde omzet, realtime logistieke stromen, performance van plants, prestaties per afdeling, bewaking van vergunningen en waarde van vaste activa.

Power Apps

Op een gemakkelijke manier, op iedere gewenste locatie, gegevens verwerken. Dat is wat een Power App mogelijk maakt. Met deze gebruiksvriendelijke applicaties kunnen medewerkers via hun computer, tablet of telefoon op simpele wijze data verwerken, zonder dat zij hiervoor de werkvloer verlaten. De doorlooptijd van processen kan hierdoor worden verkort en de kwaliteit van ingevoerde gegevens verbetert.

Voorbeeld: leveringen (gedeeltelijk) afkeuren, urenregistratie, werkbonnen en de registratie van ladingen.

Power Apps
Power Automate

Power Automate

Bedrijfsprocessen automatiseren? Met Power Automate realiseer je het. Het versturen van herinneringen, synchroniseren en/of verwerken van gegevens in systemen of het uitvoeren van standaard controles kan door deze service automatisch worden uitgevoerd.

Sharepoint

Bestanden op een eenvoudige manier, zowel binnen als buiten de organisatie, delen? Sharepoint is de oplossing. Dankzij Sharepoint kunnen medewerkers tegelijkertijd aan een document werken en het kan worden gekoppeld aan bestaande bedrijfsprocessen. Delen van het proces kunnen bovendien worden geautomatiseerd. Zo kan een document op ieder gewenst moment – bijvoorbeeld na het invullen van afdeling A – automatisch naar een afdeling worden doorgestuurd. Eén van de krachtigste eigenschappen van Sharepoint is de zoekmachine. Hiermee kunnen documenten binnen de gehele organisatie op gebruiksvriendelijke wijze worden teruggevonden.

Sharepoint is in te zetten voor bijvoorbeeld: medewerkersdossiers, projectdossiers, afdelingssites, emailarchief, contractbeheersysteem, postverwerking en factuuraccordering.

Share Point
slaan_image
hexagonshape
hexagonshape
hexagonshape
hexagonshape
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle

De handen in één slaan

De klant een oplossing bieden waarmee hij écht vooruit kan. Het is onze absolute missie. Wanneer onze kennis binnen DEVBOX niet ver genoeg reikt óf de oplossing buiten ons expertisegebied ligt, kiezen wij voor versterking. We willen onze klanten altijd het allerbeste bieden en daarom bundelen we onze krachten graag met andere kleine ICT-bedrijven. Met verenigde kennis en mankracht aan de wensen van de klant tegemoet komen om zo de perfecte oplossing te realiseren. Wij worden er razend enthousiast van.

Werk jij bij een IT-bedrijf en denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op. Kennismaken is altijd een goed idee.

Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Technologie

Voor het schrijven en ontwikkelen van webapplicaties voor Microsoft platformen en het realiseren van desktopapplicaties werken wij voornamelijk met:

framebot
technologie
blue hexagon
hexagonshape
hexagonshape
Rectangle 168
Rectangle 168
Rectangle 168

Meer informatie

DEVBOX is gespecialiseerd in procesverbeteringen voor Microsoft-producten en denkt graag actief – op een out of the box manier – met je mee. Zou je graag meer te weten komen over het laten ontwikkelen van integraties en webapplicaties? Ben je op zoek naar een IT-oplossing om jouw proces(sen) te optimaliseren? Laten we kennismaken. We zijn benieuwd naar jouw wensen.

logo outline
Blue rectangle
Blue rectangle
Blue rectangle